Ajankohtaiset uutiset & Varaosasaatavuus

Coronavirus

Valitettavasti kärsimme tällä hetkellä joitakin osapuutoksista coronaviruksen vuoksi. Pitkäaikainen toimittajamme ei pysty tällä hetkellä toimittamaan aivan kaikkia tarvittavia varaosia. Lisäksi osien hintoihin on tullut tilanteen ja saatavuuden vuoksi korotuksia toimittajan taholla, koska osa tehtaista edelleen kiinni. Olemme joutuneet myös korottomaan hintoja. Hinnasto elää tällä hetkellä, joten pyydämme ystävällisesti kysymään päivän hinnan. Ilmoitamme kun tilanne rauhoittuu ja hinnat vakiintuvat jälleen normaaliksi. Emme tule toistaiseksi päivittämään valikoiman hinnastoa uusiksi päivittäin. Päivitämme hinnaston sen mukaan kun saamme vahvistuksen vakaista varaosahinnoista jälleen. Odotamme kyllä pientä korotusta hintoihin pysyvästi. siihen kannattaa varautua. Maailman kirjat sen verran sekaisin.

Emme ainakaan toistaiseksi ole vaihtamassa toimittajaa, koska olemme kyseisen toimittajan kanssa toimineet pitkään ja emme halua lähteä joustamaan laadun suhteen. Laatu ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeää heti terveyden jälkeen. Pahoittelemme tilannetta. Laitetta toimittaessa huollettavaksi. pyrimme äärimmäiseen varovaisuuteen. 

Joten tarjoamme ilmaisen takaisin toimituksen pakettiautomaattilähetyksille normaalihintaisissa tuotteissa ympäri Suomen. (ei koske tarjous/kampanjatuotteita). säästö 5,90Eur. Ei ole mitään järkeä ottaa minkäänlaista riskiä ja lähteä jonotteleen viruksia laitehuollon vuoksi.

Paikanpäälle tuodessa akuutit ja kiirelliset laitehuollot. Puhelimitse tarkemmat  tilapäiset menettelyohjeet  numerosta 0400604229

 Meille terveys ja hyvinvointi on ensisijainen asia! 

Helsinki, Tapanila: Palvelu avoinna sopimuksen mukaan 9-21 MA-SU.

Helsinki, Maunula: Ei palvelua toistaiseksi saatavilla.

Terveisin Luuritkuntoon päivitetty 14.3.2020