Tietoa meistä

Emme ole valtuutettu huolto, vaikka laatumme ja työmenetelmämme onkin vertaansa vailla. 

Kyseessä toistaiseksi yksityishenkilön tai useamman itsenäisen yksityishenkilön huolto- ja markkinointipalvelu. Toiminta on keskittynyt pääsäntöisesti Helsinkiin, mutta testipilottina tarjoamme palvelua ainakin toistaiseksi myös Riihimäellä ja Vääksyssä kunnes toisin päätämme.

Palvelulla kartoitetaan kysyntää ja kannattavuutta perustaa Oy lähitulevaisuudessa kysynnän kasvaessa kannattavaksi yritystoiminnalle. Sekä ennen kaikkea samalla ylläpitää ja kehittää korkeaa Suomalaista ammattitaitoa alan asiantuntijana.

Kaikki huoltotoimenpiteet suoritetaan poikkeuksellisesti asuintilojen yhteydessä. Erillistä liiketilaa valitettavasti ei ole saatavilla. Pyrimme karsimaan kaikki ylimääräiset kustannukset mahdollistaaksemme markkinoiden edullisimman huoltohinnaston.

HUOMIO!

Tällä hetkellä laskutus tapahtuu laskutuspalvelun kautta sen itsenäisen yksityishenkilön toimesta joka on palvelunsa myynyt. Laskutuksesta tulemme perimään automaattisesti siitä syntyneet lisäkustannukset. Tavoitteemme on että lopullinen hinta jää  kuitenkin markkinoiden kilpailukykyisemmäksi kilpailijoihin nähden hinta-laatusuhteltaan. 

Käytämme alkuperäistä ja alkuperäistä korvaavaa osaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Olemme erityisesti erikoistuneet alkuperäisen näytön kunnostukseen, kun kyseessä on pelkästään pintalasivaurio. Arviolta 80% alkuperäistä näyttövaurioista on vain pintalasivaurioita, jotka on mahdollista kunnostaa jälleen uudenveroisiksi. Haluamme tuoda markkinoille ekologisemman ja edullisemman huoltoratkaisun.

Huom:

Poikkeuksellisesti olemme toistaiseksi auki vain 20h viikossa sopimuksen mukaan 9-21. 

Työt tehdään vain tilaustyönä Kello 9-21 välisenä aikana MA-SU.

Soita tai laita sähköpostia, kiitos ymmärryksestä.

Historiasta:

Kokemuksemme on peräisin mm Nokia Oyn ja Suomen suurimman valtuutetun takuuhuollon entisistä pitkistä työsuhteista. Kokemuksemme alalta on aina vuodesta 2004 lähtien.

Ystävällisin terveisin 

LUURITKUNTOON